Pajdeg3 dl vetemjöl
125 gram smör
3 msk vatten
Fyllning2 dl kantareller
1 pkt bacon
1/2 gul lök
1 dl Grädde
2 dl Creme fraiche
2 dl ost
3 ägg
Salt, peppar, timjan
Blanda pajdegen i en matberedare eller dyl.
Kavla ut och klä en pajform (ca 24 cm i diameter)
Ställ i frysen medans du gör i ordning fyllningen.
Fräs svampen i lite smör.
Strimla bacon och lök och fräs i smör.
Förgrädda pajskalet i ugnen ca 10 minuter på 200 grader.
Vispa samman ägg, grädde och creme fraiche och kryddorna.
Strö osten i pajskalet och lägg i svampen, bacon och löken.
Häll över äggblandningen.
Grädda pajen i ca 30 minuter.
Servera med en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Hej!
Vad glad jag blir att du vill lämna en kommentar!
Är det något du undrar över så svarar jag här. Kryssa i rutan för uppföljningskommentarer så kommer svaret med mejl.
//Bella