Vet inte vad det är för fel på mig!
I dag har jag iallafall gjort risgrynsgröt, det kan man äta året om tycker jag!
Jag gör gröten i ugn, för roligare kan man ha än att stå och röra i en grötkastrull, eller hur?
Risgrynsgröt (6 potioner)

6 dl Vatten
8 dl Mjölk
1 tsk salt
ev. lite socker.
Koka upp vatten, ris och salt, låt koka i ca 10 minuter.
Sätt ugnen på 100 grader.
Koka upp mjölken i en annan kastrull och slå sen i den i gröt/vatten kastrullen.
Låt koka upp.
Sen in med den ugnsäkra kastrullen med locket på i nedre delen av ugnen i ungefär en timme.
Risgrynsgröt är gott, men jag köper alltid en "korv". Ännu bekvämare än ugnen ;)
SvaraRaderaKram på dig!
Det är ju fusk! ;-)
RaderaKorv funkar bra det med, men tycker hemgjord är godare!
Kram